Képtalálat a következőre: „unisil logo”

Az UNISIL Hungary Szilikongyártó Kft. szolnoki telephelyén folytatja tevékenységét. 2011-től építőipari termékekhez alkalmazható szilikon alapú adalékszerek, hidrofób impregnálószerek, formaleválasztó anyagok, műgyanta padlóbevonatok előállítására alkalmas üzemet hozott létre, beszerezte a szükséges technológiát és gyártósort.

Az „Unisil” márkanévvel ellátott termékek felhasználói elsősorban az építőipari gyártó és kivitelező vállalkozások. Ezen anyagok beton és gipszkarton termékek előállítása során adalékszerként, kész termékek, falak, kövek, porózus felületek kezelésére hidrofób impregnálószerként, üvegszál- és ásványigyapot szigetelőanyagok szálerősítő, porzásgátló és hidrofóbizáló adalékszereként, gumiöntés során formaleválasztó szerként alkalmazhatók. Emellett a cég különböző bevonatokat is gyárt, így betonfelületre alkalmazható öntött padlókat, tetőfedő masztixot, valamint festéket.

A visszajelzések, felhasználói igények függvényében folyamatosan zajlik a termékek fejlesztése. Jelenleg az értékesítés 90%-a exportra történik, fontos cél azonban a hazai piac megismertetése a termékekkel, a felhasználói igények folyamatos monitorozása és új vásárlók felkutatása. Az ipari felhasználókon túl a cég a lakossági vásárlókat is tervezi megszólítani, ennek érdekében a közelmúltban elkészült a termékek lakossági kiszerelése is. Az UNISIL Kft. a profilváltással párhuzamosan a bővülő feladatokat növekvő alkalmazotti létszámmal látja el Szolnok Panel út 19. szám alatti telephelyén. A 6,7 hektáros területen irodaépület, raktár- és gyártócsarnokok találhatók.

Elérhetőségeink:
06-56/521-168
unisil@unisil.eu
http://www.unisil.eu/