Aquaproof koncentrátum

2 499 Ft

1 literes kiszerelés

Az AQUAPROOF kiválóan használható:

 • épületek homlokzatának,
 • térkövek,
 • műkövek,
 • sírkövek,
 • betonfelületek,
 • tetőcserepek

védelmére a csapadékvíz közvetlen hatása ellen. A kezelés hatására az anyag vékony víztaszító felületet képez a bevont építőanyagon, így a nedvesség nem tud behatolni az anyag pórusaiba.

Kategória:

Leírás

Száradási idő:
20 °C-on legfeljebb 24 óra. A száradási időt jelentősen befolyásolhatja a környezeti levegő hőmérséklete és páratartalma.

Felületelőkészítés:
A kezelendő felületet meg kell tisztítani a laza, málló részektől, portól, egyéb szennyeződésektől. Javasolt nagynyomású mosó, gőzborotva, vízsugár használata. Nedves tisztítás után hagyni kell a felületet megszáradni.

Környezeti körülmények:
Felhasználása +5°C és és + 25°C között, száraz időben ajánlott, száraz, tiszta és pormentes felületre.

Oldat  előkészítés:
Az AQUAPROOF CONCENTRATE 1:3 arányban hígítandó. Felhasználás előtt javasolt próbakezelést végezni. Javasoljuk, hogy egyszerre csak a napi munkafolyamat során felhasználandó mennyiséget keverje be.

Felhordás módja:
A víztaszító folyadékot különféle, a háztartásban előforduló eszközökkel (ecset, festőhenger, alacsony nyomású kerti permetező) hordhatjuk fel a felületre. Fontos tudni, hogy ha permetezőt használunk, az anyagfelhasználás megnövekedhet. Javasoljuk, hogy a környező felületeket takarással óvjuk az anyag nem kívánt hatásától. A kezelést addig folytassuk, amíg a felület már nem képes több folyadékot magába szívni.
Az alkalmazott eszközöket vízzel tisztítsa meg. Az üres tárolóedényeket a veszélyes hulladékokra vonatkozó szabályok szerint kell kezelni.

Folyadék összetétele:
Kálium-metil-szilikonát és víz.

Biztonsági adatlap letöltése

Egyszerű használat

 1. Tisztítsa meg a felületet!
 2. Hagyja megszáradni!
 3. Készítse elő az oldatot!
 4. Ügyeljen az arányokra!
 5. Végezzen próbakezelést!
 6. Kezdheti a kezelést!